Voorzitter Inloop en Ontmoeting 't Trefpunt Gerda Hubbers - Nienhaus krijgt ook een pannenkoek van de schooljeugd. (foto: Joop Verstraaten)
Voorzitter Inloop en Ontmoeting 't Trefpunt Gerda Hubbers - Nienhaus krijgt ook een pannenkoek van de schooljeugd. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Groep 3 van ’t Vossenhol verwent bezoekers in 't Trefpunt

Gasten van De Meent krijgen pannenkoeken

GROESBEEK – Ter gelegenheid van de Landelijke Pannenkoeken dag hebben de leerlingen van groep 3 van basisschool ’t Vossenhol van juffrouw Greetje Klievink 60 bezoekers van ’t Trefpunt in De Meent getrakteerd op pannenkoeken. 

Om 08.30 uur zijn vrijwilligers aan de slag gegaan om voorbereidingen te treffen voor het bakken van de pannenkoeken met gratis beschikbaar gestelde ingrediënten van zowel Koopmans en Tefal. Toen de 27 leerlingen in 't Trefpunt van De Meent aankwamen werden ze hartelijk ontvangen en was het beslag dan ook helemaal klaar. 

Na zo’n tien minuten waren de eerste pannenkoeken klaar en konden de leerlingen beginnen met het uitdelen van de heerlijkheden. Nadat alle zestig gasten bediend waren, kregen de 27 uitdelers er zelf ook een en die lieten zich dan ook smaken. De gasten stelden deze actie van de jeugd zeer op prijs. Gerda Hubbers – Nienhaus voorzitter van Inloop en Ontmoeting ’t Trefpunt van woonzorg De Meent was blij dat na een zo lange tijd er eindelijk weer iets georganiseerd kon worden en komen de ouderen weer langzaam aan weer van hun kamer af en dat is de bedoeling, aldus Gerda. "Wij zijn al weer druk bezig om iets met Pasen te gaan organiseren. Misschien komt de bingo of Liederentafel weer terug. Maar dankzij de jeugdige leerlingen is de Nationale Pannenkoeken dag een groot succes geworden."