Bestuur KBO Beek. Ria Hoogenkamp, secretaris, Gérard Tesser, voorzitter, Ineke Huilmand, penningmeester, Gerard van der Pluijm, ledenadministrateur. (foto: René Hendriks)
Bestuur KBO Beek. Ria Hoogenkamp, secretaris, Gérard Tesser, voorzitter, Ineke Huilmand, penningmeester, Gerard van der Pluijm, ledenadministrateur. (foto: René Hendriks) Foto: René Hendriks

Jaarvergadering KBO Beek

BEEK - Donderdag 10 maart hield de KBO Beek haar jaarvergadering in de oude bibliotheek van het Kulturhus Beek . 

De voorzitter en verwelkomde de leden, waarna de ingekomen stukken en uitgaande post werden behandeld. Stilgestaan werd er bij de overledenen in de ruimste zin alsmede de slachtoffers in Oekraïne. Ook het coranavirus kwam aan bod. Ook werd er dank uitgesproken voor de vrijwilligers die in coronatijd zich toch voor KBO Beek hebben ingezet, wat zo bleek erg door de leden gewaardeerd werd. Ondanks de vervelende tijd, kwam de geslaagde receptie ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan ook aan de orde. Secretaris Ria Hoogenkamp las de notulen voor, die werden goedgekeurd evenals de jaarverslagen van de afgelopen twee jaar.

De kascommissie was zeer tevreden over de financiële uitleg door penningmeester Antoinette van Anholt. De nieuwe aangepaste WBTR wet, werd door KBO Gelderland goedgekeurde statuten, alsmede door de leden unaniem goedgekeurd. Ook voor aankomend jaar blijft de contributie twintig euro per lid, exceptionele gebeurtenissen daargelaten.

Antoinette van Anholt had al aangegeven haar taken neer te zullen leggen die worden overgenomen door Ineke Huilmand waarna de handen voor haar omhoog gingen; zij is nu de nieuwe penningmeester. De activiteitenclubs van de vereniging konden hun zegje doen, alles was en ging naar tevredenheid.

Er waren geen vragen in rondvraag. De voorzitter bedankte de aanwezige leden en nodigde hen uit voor een consumptie in de brasserie in het Kulturhus. "U mist nog een naam uit ons bestuur, Gerard van der Pluijm, onze ledenadministrateur, hoofdbode en nog veel meer."