Beeld uit de kerkdienst van 20 maart 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 20 maart 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Kerkdiensten en activiteiten Joriskerk Heumen

HEUMEN - We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten vanuit de Joriskerk van Heumen.

De kerk is open! U kunt dus weer op zondagmorgen langskomen om mee te vieren, zingen en bidden! Ook is er weer koffiedrinken na de dienst. De livestream blijft beschikbaar op www.pknheumen.nl. De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 27 maart - Doopdienst. Voorganger is ds. D.J. Deunk uit Malden. Tijdens deze viering zal de doop worden bediend. De collecten zijn voor Stichting het Kloosterhuis en de Diaconie.

Zaterdag 2 april - Taizéviering. Om 19.00 uur is er een Taizéviering in de Joriskerk die met de RK gemeenschap uit Heumen is voorbereid. Thema is: "De eenheid in het geloof”. Er is muzikale ondersteuning van de muziekgroep en de cantorij. Na afloop bent u welkom voor koffie of thee in verenigingsgebouw Terp.

Zondag 3 april - Avondmaalsviering. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. Deze zondagmorgen vieren we het Avondmaal. De collectedoelen zijn gelijk aan 27 maart

Collecte

U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.