Drukte bij bewegingsapparatuur. (foto: Bram Vis)
Drukte bij bewegingsapparatuur. (foto: Bram Vis) Foto: Bram Vis

Fysiotherapie Sanavit verhuisd naar grotere locatie in Groesbeek

Sanavit wil gezondheid cliënten verbeteren

GROESBEEK – Fysiotherapie Sanavit is sinds juli 2021 verhuisd naar de Ambachtsweg 3a in Groesbeek tegenover sporthal Heuvelland en is daarmee een van de modernste Fysio’s van de regio. "Wij zijn op de nieuwe locatie klaar voor de toekomst", aldus Martijn Wijdeveld. 

“Bij ons werken de mensen aan hun eigen gezondheid uiteraard onder deskundige begeleiding, naast het behandelen staat het bewegen om tot herstel te herstellen centraal. 'Bewegen als medicijn' met andere woorden: Sanavit is een beweegcentrum als medicijn", aldus Martijn. Na een complete facelift van het pand van liefst 650 m2 is het pand nu zoals Martijn Wijdeveld het eigenlijk ook wilde. Het is een hippe praktijk geworden met zes ruime behandelkamers, een koffie-lounge, kleedkamers en een zeer ruime Gym, De SanaGym. 

In de SanaGym wordt met een uniek beweegconcept gewerkt met moderne EGYM-apparatuur onder begeleiding van beweegcoaches. Iedereen kan bij Sanavit het beweegprogramma volgen ter ondersteuning van het verbeteren van klachten waarvoor men onder fysiotherapeutische behandeling is. Bijvoorbeeld bij rug-, knie– of schouderklachten. Daarnaast kan men bij Sanavit een beweegprogramma volgen ter verbetering van de gezondheid of om af te vallen of gewoon te investeren in jezelf in zorgeloos bewegen bij het ouder worden, uiteraard onder deskundige begeleiding. 

Sanavit heeft het unieke systeem EGYM aangeschaft een bijzondere manier van trainen. Na een intake gesprek met de beweegcoach van Sanavit wordt de spierkracht getest waarna de apparatuur op de persoonlijke situatie zal worden afgesteld. Met het EGYM-bandje wordt alles geregistreerd en kan men de resultaten volgen via een app.
De in totaal acht apparaten zijn volautomatisch en in dertig minuten heeft men een volledig beweegprogramma afgewerkt. Het behandelen bewegen en indien nodig voedseladvies zorgen dat je je weer fit en gezond gaat voelen.
Gezien de drukte heeft Sanavit besloten om op maandagavond tot en met donderdagavond open te gaan alsmede op de zaterdag- en zondagmorgen. Sanavit is telefonisch te bereiken onder nummer 024 3977077 of via www.sanavit.nl. Het email adres is info@sanavit.nl.