Beeld uit de wedstrijd Groesbeekse Boys tegen Handel.
Beeld uit de wedstrijd Groesbeekse Boys tegen Handel. Foto: Frank Ermers

Remise Groesbeekse Boys tegen Handel

GROESBEEK - Op een zonnig sportpark Breedeweg speelden nummer twee Groesbeekse Boys tegen nummer vier v.v. Handel. Met een 1-1 eindstand werden de punten gedeeld. Door het verlies van koploper Boekel Sport is Groesbeekse Boys dichter naar de koppositie geslopen. Aanstaande zondag wacht de strijd tegen nummer drie Melderslo. De week erop komt Boekel Sport op bezoek.

Beide teams maakten er een mooie voetbalmiddag van. Met verzorgd spel en veel inzet werd de wedstrijd aangegaan. Met name in de tweede helft had de thuisploeg een licht veldoverwicht. Toch viel er op de puntendeling in de sportieve wedstrijd niet veel aan te merken. Rens Hubers was namens Groesbeekse Boys het eerst in de buurt van een treffer. Van dichtbij eindigde de bal in het zijnet. Na een half uur voetballen profiteerde Thijs Fonken van een Groesbeekse verdedigingsfout. Vanaf rand strafschopgebied schoot hij hard en laag binnen.

Nog voor rust kwam Groesbeekse Boys weer op gelijke hoogte. Na een snelle aanval schoot Stan Janssen van dichtbij een voorzet van Sander de Bruin binnen. In het restant van de wedstrijd golfde het spel op en neer. Beide teams creëerden enkele kansen zonder de tegenstander op de knieën te krijgen.

Zondag 3 april gaat Groesbeekse Boys naar nummer drie van de ranglijst s.v. Melderslo op bezoek. De wedstrijd in Melderslo begint om 14.30 uur.