Van links naar rechts: Stella Janssen, Jennifer Ariaans en Larissa Jacobs. (foto: Joop Verstraaten)
Van links naar rechts: Stella Janssen, Jennifer Ariaans en Larissa Jacobs. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Groesbeek centrum krijgt er

een Hair & Beauty Concept bij

GROESBEEK – Drie Groesbeekse dames Stella Janssen (50), Jennifer Ariaans (27) en Larissa Jacobs (27) hadden al langer het plan om een eigen zaak te gaan beginnen. Ze waren al lang op zoek naar een geschikt pand en dat hebben ze uiteindelijk gevonden aan de Dorpsstraat 38, de voormalige kaaswinkel van Sebilla. 

In de loop van de zoektocht naar het pand kwamen Stella en Larissa Jennifer Ariaans tegen die bij haar ouders aan de Generaal Gavinstraat een schoonheidssalon runt. Ook zij bleek al langer interesse te hebben om een eigen schoonheidssalon te gaan openen in Groesbeek. De deal was dus snel gesloten: de drie dames gaan er begin april helemaal voor.
Momenteel heeft het pand een ware facelift gekregen en met man en macht wordt er nog dagelijks hard gewerkt om Hair & Beauty Concept voor zaterdag 2 april – de officiële opening – klaar te krijgen. Op maandag 4 april worden de eersten klanten verwacht.

De kapsalon (Haar Studio La ‘Stell) zit aan de voorkant van het pand met liefst vier stoelen, terwijl Jennifer met haar schoonheidssalon aan de achterzijde- aan de kant van de Hoflaan haar schoonheidssalon Jenn begint. De Hair & Beauty Concept is van maandag tot zaterdag geopend en houden op de donderdagavond ook een koopavond tot 20.00 uur. Bij de Hair en Beauty Concept kan men afspraken maken of gewoon binnenlopen als er plaats is. Ook kan men via de website afspraken maken www.hairenbeautyconcept.nl of telefonisch 024 6793927.