Afbeelding
Foto:

Concert Sonoro Quartet in kerk Mook

MOOK - Op zondag 10 april om 20:00 uur kan men kennismaken met het Sonoro Quartet bestaande uit violisten Mona Verhas en Jeroen De Beer, altviolist Seamus Hickey en cellist Paul Heyman. 

Het kwartet is afkomstig uit België. Sonoro Quartet werd opgericht in 2019. Ondanks het feit dat ze een relatief jong ensemble zijn, maakten ze al naam en waren ze te horen op nationale en internationale podia waaronder Antwerpen, Gent, Brussel, Utrecht, Leiden, Arte Amanti-festival, Festival Midis-Minimes en B-Classic-festival. Sonoro Quartet speelde ook de première van het eerste strijkkwartet van Eric Domenech op het Beethoven-festival 2020 in Bonn, uitgezonden op de SWR-televisie.

Alle vier de musici zijn jong en veelbelovend, ze hebben diverse prijzen in de wacht gesleept en spelen in diverse orkesten en ensembles. Voor meer informatie over Sonoro. Op het programma staat muziek van Mikalojus Konstantinas Ciurlionis, Guillaume Lekeu en César Franck. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtig concert. 

Plaats: Kerk H. Antonius Abt te Mook, begint: 20:00 uur, kerk open vanaf 19:30 uur. Kaartjes uitsluitend online 20 euro. Voor meer informatie en kaartje zie: kamermuziekmookenmiddelaar.nl.