Machtig Mooi Millingen. (foto: Frans Derksen)
Machtig Mooi Millingen. (foto: Frans Derksen) Foto: Frans Derksen

Oproep vrijwilligers BIZ Millingen Centrum

MILLINGEN - De Vereniging BIZ Millingen Centrum heeft als doel het ontplooien van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid, ruimtelijke kwaliteit of een ander boven publiek belang in de openbare ruimte van BIZ Millingen Centrum en Millingen

In mei wordt voor het derde opvolgende jaar het centrum van Millingen, de straten rondom het Gasthuis en de Burgemeester Eijckelhofstraat weer opgefleurd met zomerbeplanting. Tientallen hanging baskets, een aantal trio bloemfonteinmasten en de nodige cortenstaal bloembakken gevuld met rijkbloeiende eenjarige planten zorgen voor een sfeervolle en leefbare omgeving.

Door een uitgekiend assortiment aan zomerbeplanting, herfst, - en winterbeplanting is het mogelijk jaarrond een onderscheidend en sfeervol beeld te creëren.
Om te zorgen dat Millingen blijft stralen zijn wij op zoek naar jou! Ben jij de vrijwilliger met groene vingers waar BIZ Millingen Centrum op zoek naar is? Beschikbaar: gemiddeld één keer per twee weken om de beplanting water te geven en te bemesten. Periode: van begin april tot eind oktober.       

Aanmelden

"Laat het ons weten via: bizmillingen@gmail.com of neem gerust telefonisch contact op met Karin Bex 06 18222004. Laten we samen de handen uit de mouwen steken en werken aan een fraaier Millingen."