Buurtsoep 7 maart 2022. (foto: Jan Kolner)
Buurtsoep 7 maart 2022. (foto: Jan Kolner) Foto: Jan Kolner

In Malden: Buurtsoep & Meer...!

MALDEN - De eerste buurtsoep op maandag 7 maart, na de lockdowns, was weer een succes; gezellig met een lentezonnetje en... een lieve gast die een sneeuwtaart meebracht. We kunnen weer door... dus als op maandag 4 april de sirene gaat, weet dan dat de buurtsoep klaar staat!

We zijn weer present op de bekende locatie bij de VCM aan de Lierseweg 4. De kosten voor soep, brood, koffie en thee met wat lekkers bedragen 3.50 euro. Tussen 12.00 en 12.30 uur is de inloop met koffie en thee en vanaf 12.30 uur wordt de soep geserveerd. "We zien u graag terugkomen en neem vooral iemand mee die u daar een plezier mee doet. Mooi om elkaar weer te treffen."

Toekomstplannen

"We hebben u eerder al gevraagd of er behoefte zou zijn om meerdere maandagen elkaar te treffen en dit te combineren met een activiteit. Daar werd positief op gereageerd. Van stichting Arnold Uleyn hebben we een subsidie gekregen om meer te kunnen organiseren. Nu bekijken of we vanaf mei kunnen starten met een extra middag. We houden u daarvan op de hoogte. 

In april zijn we wel van plan om op maandag 18 april, 2e Paasdag, rond lunchtijd iets gezelligs te organiseren. Dit zal ook in het teken van Pasen staan en ook hier hoort u binnenkort meer over."