Groesbeekse Boys wint van koploper

Algemeen

BREEDEWEG - Op een zonnig sportpark Breedeweg moest nummer drie Groesbeekse Boys het opnemen tegen koploper Boekel Sport. Vanaf het beginsignaal maakte de Groesbeekse formatie duidelijk wat het deze middag wilde. Namelijk aansluiting houden met de koplopers. Met een afgetekende 4-1 overwinning staat het team uit de Breedeweg nu op drie punten achterstand van de twee koplopers.  

Groesbeekse Boys speelde een goede wedstrijd. De duels werden met veel energie aangegaan. De verdediging oogde solide en met snelle combinaties werd het doel van de tegenstander gezocht. Ruben de Bruin schoot van afstand de 1-0 binnen. Nadat Glenn Wijnhoven op de doellijn redding gebracht had schoot Stan Janssen 2-0 binnen. Mike Verriet hield Groesbeekse Boys bij twee gevaarlijke situaties op de been. Daarna scoorde Ruben de Bruin nog voor het rustsignaal zijn tweede van de middag.  

Na de thee kopte Rens Hubers vanuit een corner rakelings naast. Uit de tegenaanval scoorde Tim Schuijers namens Boekel Sport bij een snelle aanval. Groesbeekse Boys raakte hierdoor echter niet uit balans. Nadat Ruben de Bruin zijn schot weer op de paal zag eindigen prikte Stan Janssen bij de eerste paal een corner slim binnen. Hiermee was de wedstrijd definitief gespeeld. Mike Verriet moest nog een keer handelend optreden en Tim Poelen had aan de andere kant het geluk niet aan zijn zijde. Hierdoor eindigde de wedstrijd met een 4-1 eindstand. 

Groesbeekse Boys speelt Paasmaandag 18 april om 14.30 uur de volgende wedstrijd. In Escharen wacht de strijd tegen EGS ‘20.