Activiteiten op Koningsdag op Dorpsplein in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – Op Koningsdag woensdag 27 april wordt eindelijk na twee jaar weer Koningsdag gevierd op het Dorpsplein in Groesbeek. De centrum ondernemers van Groesbeek zijn blij eindelijk weer eens een gratis evenement te kunnen organiseren voor jong en oud. 

Vanaf 08.30 uur kan iedereen die iets te verkopen heeft deelnemen op de Vrijmarkt. Zo kunnen de kinderen van hun overtollig speelgoed afkomen en daarmee de eigen spaarpot spekken. Vanaf 10.00 uur starten de activiteiten, zo verrijzen er twee mega springkussens en een stormbaan op het Dorpsplein en kan men deelnemen aan Oud Hollandse spelen. 

Daarnaast mag iedereen het podium beklimmen om je zang en muziektalent te tonen tijdens het Open Podium. Ook kan men muziek maken bij de workshop van fanfare Wilhelmina, er worden slagwerk en blaasinstrumenten workshops gegeven door ervaren muziekinstructeurs. Ook is er voor de kinderen de mogelijkheid zich te laten schminken. Voor de deelnemer(ster)s is er voldoende ranja, ijsjes en wat lekkers te krijgen. Het hele evenement is geheel gratis dankzij de centrum ondernemers en de gemeente Berg en Dal.