Koningsdag Millingen: 'Alle remmen los!'

MILLINGEN - Koningsdag Millingen 2022 ziet er geheel vernieuwd uit dit jaar. Op de nieuwe locatie Kastanjeplein / Sint-Willibrordstraat is een brug geslagen om jong en oud met elkaar te verbinden!

Hierdoor worden de bewoners van gasthuis Sint-Jan de Deo direct betrokken bij de gebeurtenissen in de kern van het dorp. Ze genieten als echte VIP-gasten van optredens door diverse verenigingen uit ons eigen dorp, waaronder KRV Juliana, fanfare Sint-Cecilia, schuttersgenootschap OEV en ode eigen dansgroepen van De Deurdouwers.
Tevens is er voor de jeugd weer de welbekende kleedjesmarkt en zijn er diverse kinderspelen.

Om 11.00 uur gaat de traditionele versierde fietstocht van start, waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Jeugdprins 'Ties de Gewiekste' zal de fietsen beoordelen en de prijzen aan de winnaars uitreiken. (Inschrijven is niet nodig)

De muzikale omlijsting is deze dag in handen van DJ René Vinyl, hij zorgt voor een gegarandeerde, gezellige feestsfeer.
"Omdat de afgelopen jaren ons duidelijk hebben gemaakt dat we eenzaamheid moeten doorbreken, grijpen we de mogelijkheid aan om generaties bij elkaar te brengen. Wat ons betreft zijn alle ingrediënten aanwezig om er een onvergetelijke Koningsdag 2022 van te maken, waar ouderwetse gezelligheid en innovatie samensmelten, om ons dorp klaar te maken voor Koningsdag de aankomende jaren.

Om 11.00 uur starten de activiteiten en gaan we er een mooie, gezellige Koningsdag van maken. Verdere info staat op www.deurdouwers.net of de Facebook-site van De Deurdouwers.