KringLoopMook in de startblokken

MOOK - Op Koningsdag 27 april van 11.00 tot 14.00 uur wordt de eerste editie van KringLoopMook gehouden.

Het idee van de KringLoop is dat Mookenaren hun tweedehands spulletjes vanuit eigen huis te koop aanbieden of gratis weggeven. Zet gewoon je garagedeur open of zet je spullen droog onder de carport, op de stoep of oprit. Kinderspeelgoed, (kleine) meubels, woonacessoires, huishoudelijke apparaten, boeken, kleding, lp's; alles is mogelijk.

Anderen (zowel inwoners van Mook als daarbuiten) kunnen tijdens een wandeling langs de opgegeven adressen lopen om een kijkje te nemen. Eigenlijk een rommelmarkt door het hele dorp.

Voor deze eerste kringLoopMook zijn we op zoek naar adressen die mee willen doen aan de verkoop. Dus... woon je in Mook, heb je thuis spulletjes heeft liggen die weg kunnen én wil je anderen blij maken met deze spullen? Meld je dan uiterlijk 19 april aan en laat de kringLoop ook langs jouw huis lopen!

Je raakt op een leuke manier je overbodige spulletjes kwijt en het levert ook nog wat op. Nadat de aanmeldingen binnen zijn wordt er gezorgd voor een plattegrondje en overzicht van alle adressen die mee doen. Zodat ieder die een wandeling maakt door Mook, weet waar ze moeten zijn.

Voor aanmelden / meer info: mookweermooi@gmail.com. Vergeet niet je naam en adres en wat je eventueel wilt verkopen te vermelden.

Jeugd en Jongerenwerk Mook sluit zich aan bij deze KringLoopMook en organiseert deze Koningsdag spelletjes voor de jeugd diverse adressen in Mook. Meer info hierover op www.jeugdmook.nl of facebook.