Veel bekijks bij Mobile Media Lab Politie. (foto: Peter Hendriks)
Veel bekijks bij Mobile Media Lab Politie. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Politie met Mobiel Media Lab in Millingen

MILLINGEN - De politie komt naar je toe, en dat doen ze met het Mobiel Media Lab. Elke dag staat deze grote politievrachtwagen in een andere plaats in Nederland. Want de politie wil horen wat de burger belangrijk vindt.

Zaterdag 29 april stond de truck in Millingen op het Kastanjeplein en velen, jong en oud, kwamen een kijkje nemen. De politie gaf informatie en wilde ook de mening van de bezoekers horen. Over allerlei zaken, zoals publiekscontacten op evenementen of over meet & greets met de wijkagenten en buurtbewoners.

Nieuwste technologieën

Het publiek vergaapte zich aan de nieuwste technologieën die in het Mobiel Media Lab aanwezig zijn. Ook beschikt de truck over een speciaal ingerichte interview- en onderzoeksruimte. De wagen kan dus ook landelijk worden ingezet ter ondersteuning van het politiewerk.

De wijkagenten waren de hele dag aanwezig om kennis te maken met de bezoekers. Het Mobiel Media Lab was zondag 10 april nog naar de Waterstraat in Beek en zondag 23 april naar het centrum van Groesbeek. Ook daar is iedereen welkom tussen 10 en 16.00 uur.