De jubilarissen met voorzitter Theo Jochoms (rechts). (foto: Jan Peters) Foto: Jan Peters
De jubilarissen met voorzitter Theo Jochoms (rechts). (foto: Jan Peters) Foto: Jan Peters Foto: Jan Peters

Huldiging jubilarissen bij De Treffers

GROESBEEK – De voorzitter van De Treffers Theo Jochoms heeft zondagmiddag liefst 19 van de 25 jubilarissen gehuldigd, die de vereniging jaren lang trouw gebleven zijn. 

Voor alle jubilarissen had de voorzitter een speciaal dank woord in het clubgebouw van De Treffers aan Het Nijerf in Groesbeek. Om 13.00 uur werden de jubilarissen met naaste familie ontvangen in de kantine van het clubgebouw en om 13.30 uur begon de voorzitter met de huldiging.

80 jarig lidmaatschap: P. Jochoms (afwezig) vader van de voorzitter 75-jarig lidmaatschap: L. Kersten; 70-jarig Lidmaatschap; H. de Bruin; 60-jarig Lidmaatschap: P. de Valk; 50-jarig lidmaatschap: P. Schoenmakers, W. Kersten, L. Wijnhoven , M. Eijkholt (afwezig), G. Langes (afwezig), P. Kersten, P. Langeveld, A. Cillessen, W. Kersten, T. Nillesen, P. de Jong, G. Kokx; 40-jarig lidmaatschap: W.Kersten, Th. Van de Poll en J. Willems; 25-jarig lidmaatschap: J. Liebers, N. Liebers (afgemeld), A. Kersten, L. Kosman, T. Kersten (afgemeld) en C. Derks.

Na de huldiging en de uitreiking van de oorkondes vergezeld van een fraai boeket bloemen toog het gezelschap naar de trappen voor het maken van een foto.