Groesbeekse Boys blijft in spoor koplopers

Algemeen

BREEDEWEG - Groesbeekse Boys moest in Helmond aantreden tegen de Braak. Op een hobbelig veld had de Groesbeekse formatie veel moeite om een goede wedstrijd te spelen. Desondanks werd met 0-2 gewonnen en blijft daardoor in het spoor van koplopers Boekel Sport en Melderslo. 

De wedstrijd speelde zich vooral op het middenveld af. Veel duels werden daar uitgevochten. Beide teams waren slordig in balbezit en veel onnodig balverlies werd geleden. Uiteindelijk had Groesbeekse Boys een vrije trap nodig om op voorsprong te komen. Vanuit deze standaardsituatie werd de bal voorgegeven waarna verdediger Rens Hubers binnen werkte. In het restant van de wedstrijd wist de thuisclub het Groesbeekse Boys niet lastig te maken. In de loop van de tweede helft gooide Timo Philipsen de wedstrijd definitief in het slot. Met een hard schot scoorde hij 0-2. 

Samen met meegereisde supporters werden de drie punten tijdens de terugreis met de bus gevierd. Groesbeekse Boys maakt zich op voor de volgende thuiswedstrijd. Zondag 1 mei komt sportvereniging United op bezoek. Aanvang van deze wedstrijd op sportpark Breedeweg is 14.00 uur.