Sporters van een van de sportgroepen van Kwiek in de polder.
Sporters van een van de sportgroepen van Kwiek in de polder. Foto: Osama Aroggi

Fit ouder worden in de Ooij en Beek

Algemeen

REGIO - Deze groep sporters uit Ooij en Beek hebben ontzettend veel plezier tijdens de activiteiten van Kwiek Actieve Leefstijl, onder deskundige begeleiding van Osama. Naast het plezier blijven ze ook nog eens erg fit! 

Maar zoals al is te zien is er nog voldoende ruimte op de bank naast de dames of staand naast de heren voor nóg meer enthousiaste sporters.

Bij de vereniging kwiek is iedereen van harte welkom om mee te sporten en mag daarbij eerst eens enkele lessen gratis meedoen om zo te kunnen proeven aan het plezier van de activiteit en het prettige gevoel van voldoening naderhand. Mocht je graag eens aan willen sluiten? De activiteiten zijn op woensdag om 14:40-15:40 uur in Kulturhus in Beek, 16:00-17:00 uur in Morgenfit in Ooij en 17:15-18:1 uur Kulturhus in Beek.

Ook in Groesbeek wordt er gesport in fijne groepen waar er nog voldoende ruimte is om mee te doen, bijvoorbeeld op dinsdag in Heuvelland om 11:00-12:00 en om 12:15-13:15 uur.
Bent u enthousiast maar schikt een ander moment beter of bent u op zoek naar meer informatie? Neem eens een kijkje op: www.kwiekactieveleefstijl.nl.