Mobiel Media Lab politie trekt veel belangstellenden op Dorpsplein Groesbeek.
Mobiel Media Lab politie trekt veel belangstellenden op Dorpsplein Groesbeek. Foto: Joop Verstraaten

Mobiel Media Lab politie trekt veel belangstelling

Algemeen

GROESBEEK – De politie en Boa’s hebben zaterdag alles uit de kast gehaald om zich op een geweldige wijze aan het publiek te presenteren. Op het marktterrein waren vrijwel alle voertuigen van de politie aanwezig van patrouillewagens, motoren en zelfs een arrestantenwagen en niet te vergeten de grote bus de Mobiel Media Lab. 

Niet alleen kinderen vergaapten zich aan de diverse politievoertuigen, ook ouderen kwamen een kijkje nemen wat de politie allemaal te bieden had.
De wijkagenten waren aanwezig om eventuele vragen van de burgers te beantwoorden en hoorden graag de mening van de bezoekers.

De kinderen kregen een petje met de tekst ‘Politie Hulpagent’, waar ze best trots op waren. De allerkleinste kregen een belleblaas en kleurpotloden overhandigd, terwijl de ouderen in de bus zich lieten voorlichten over drugs, evenals het dumpen van drugsafval in de natuur.

De politie vroeg aan ieder een oogje in het zeil te houden. Al met al was het zeer geslaagd en menigeen had een heel andere kijk op het politiewerk gekregen zaterdag op het Groesbeekse marktterrein.