Buurtsoep & meer... in Malden

Algemeen

MALDEN - “Tweede Paasdag hebben we van Buurtsoep & meer onze bezoekers verrast op mooi weer, heerlijke aspergesoep en lekkere hapjes! We waren er met bekende- en nieuwe gasten.”

Ook wandelaars waren (en zijn) welkom op de koffie! Het terras was een zonnig paradijsje... Jan Kolner, intussen onze vaste verteller, heeft een paasvertelling aan ons voorgedragen. Daarin stond hij stil bij de situatie in de wereld, nu speciaal in Oekraiïne. Indrukwekkend en hoopvol.

We hebben nu meer vrijwilligers; daardoor blijft het wellicht mogelijk om ook in de zomermaanden de buurtsoep te blijven serveren! Een verdere uitbreiding van mogelijkheden wordt momenteel besproken. Op maandag 2 mei om 12.00 uur, na het landelijk testalarm, staan onze deuren weer open! 

Zoals altijd bent u welkom in de VCM kantine aan de Lierseweg 4 in Malden!  De gemeentelijke buurttaxi weet ons al goed te vinden. Met mooie zomermaanden op komst, probeer ons eens te bezoeken!

Kosten voor koffie, thee, koek, soep en brood 3.50 euro. Indien mogelijk graag gepast betalen. Dus weet: als het alarm gaat.. dat de Buurtsoep er staat!”