Lossen zwaar ijzer.
Lossen zwaar ijzer. Foto: Vlijt en Volharding

Succesvolle oud-ijzeractie

Algemeen

HEUMEN - Op zaterdag 23 april kwam muziekvereniging Vlijt en Volharding weer langs om oud ijzer op te halen. De combinatie met, in de ochtend de rommelmarkt van SV Heumen was weer een gouden greep. Er blijft namelijk na zo’n rommelmarkt ook veel echte rommel over dat de container in moet. Al het ijzer wat daar bij/aan zat werd door de muzikanten ingezameld en in de containers van het oud ijzer gedaan.

“Het aan de rondgebrachte flyer aangehechte zakje konden de inwoners gebruiken voor een geldelijke bijdrage die voor ons zéér belangrijk is. De opbrengst daarvan was dit jaar hoger dan voorgaande jaren, waarvoor onze hartelijke dank.
Uw bijdrage is voor ons van zéér groot belang omdat wij financieel steeds minder lucht hebben door het wegvallen van subsidies, maar toch de wens hebben nog jarenlang voor onze dorpsgemeenschap te willen optreden en festiviteiten muzikaal willen aankleden.

Mocht u, tijdens onze actie, niet thuis zijn geweest en ons toch een warm hart toe dragen; ons IBAN-nummer is NL20 RABO 0122 0917 52. Voor eventueel niet opgehaald oud ijzer verwijzen we u naar onze website www.vlijtenvolharding.com. Volgend jaar vindt de rommelmarkt en de oud-ijzeractie plaats op 22 april.”

“We hopen u ook te treffen op 14 mei wanneer de verenigingen in Heumen (Heumen presenteert) laten zien wat het verenigingsleven te bieden heeft. Dit vindt plaats in en rond Terp en in ons eigen VenV-gebouw op 14 mei van 14.00 tot 17.00 uur. De middag wordt om 14.00 uur geopend door burgemeester Joerie Minses.”