Beeld uit de viering van 24 april 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 24 april 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten en activiteiten Joriskerk Heumen

HEUMEN - Hieronder volgt informatie over de zondagse kerkdiensten en activiteiten vanuit de Joriskerk van Heumen.

"Op zondagmorgen kunt u langskomen om mee te vieren, zingen en bidden! Na de dienst is er koffiedrinken. De livestream blijft beschikbaar op www.pknheumen.nl. De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 1 mei: Voorganger is prof. dr. P.J.A. Nissen uit Nijmegen. De collectedoelen zijn voor Steunpunt het Vakantiebureau en de Diaconie. Na afloop van de viering nodigen we u graag uit voor koffie, thee of iets fris in verenigingsgebouw Terp tegenover de kerk.

Zondag 8 mei: Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De collectedoelen zijn gelijk aan die van 1 mei.

Agenda: Op vrijdag 6 mei is er een online pubquiz. Aanmelden kan bij Jacobien Verhave of bij ds. Hermen Kroesbergen (20.00 uur).

Op woensdag 11 mei is er een winterwerkavond met als thema ‘Religie zonder angst en geweld’ in de RK kerk in malden (20.00 uur).

Collecte: U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Ten slotte: U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl."