Afbeelding
Foto:

CO-BUS Campers: meer comfort en

duurzamer/zelfvoorzienend (off-grid)

NIJMEGEN – Net als voorgaande jaren adviseert CO-BUS in 2022 camper eigenaren bij hun wensen/herstelwerkzaamheden én voert deze uit. Camper eigenaren zoeken steeds vaker oplossingen voor duurzaam en zelfvoorzienend gebruik van het camperdeel. Kan ik met zonnepanelen daglicht energie opwekken, kan mijn koelkast minder gasafhankelijk worden? Dit kan door Arnold met een volmondig 'ja' beantwoord worden. 

Het gebruik van gas of externe stroom kan sterk gereduceerd worden door het plaatsen van daglicht panelen in combinatie met een AGM huishoudaccu. Denk daarbij ook aan de installatie van een compressor koelkast/vriezer op 12 volt en/of een Maxxfan dakventilator op 12 volt; beiden zijn erg zuinig en optimaal in gebruik. De camper wordt niet alleen duurzamer deze aanpak is ook kostenbesparend. 

Over gas-elektra-water-interieur aanpassingen of bij achterstallig onderhoud van het camperdeel krijgt de campereigenaar gedegen advies. Kennis en ervaring is ruim aanwezig. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak. 

Op CO-BUS.nl vindt u meer informatie. Geïnteresseerd of nog vragen, bel gerust: 06 49119396 voor Service/Verkoopbemiddeling en 06 12403209 voor Verhuur. Arnold en Heleen bespreken graag de mogelijkheden met u.