Afbeelding

Paviljoen Eldorado

toegankelijk voor iedereen

PLASMOLEN - Aan het water op camping Eldorado te Plasmolen vindt u Paviljoen Eldorado. Hier is sinds 1 april 2022 vader dochter en zoon Frank, Sabrina en Thomas Hoekjan van Hoekkiescatering de horeca gaan uitbaten. Frank heeft 36 jaar in de catering gewerkt bij de Koninklijke Marine, Sabrina is al jaren een horeca-tijger en Thomas stond altijd naast zijn vader om mee te koken en is zeer gedreven met de promotie van evenementen. Frank en zijn gezin staat al meer dan dertien jaar op deze camping. 

De camping is gratis toegankelijk voor iedereen en heeft een prachtige speeltuin met zwembad voor de kleintjes recht tegenover het Paviljoen. In de horeca kunt u genieten van een heerlijk bakkie koffie met gebak of een lekkere borrel met een warm of koud hapje. Ook kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner op het nieuwe terras of binnen in ons Paviljoen. Heeft u iets te vieren een verjaardag, jubileum of zomaar een feestje kom langs en bespreek de mogelijkheden.

In het café kunt u live genieten van vele sportwedstrijden zoals de Formule 1 en voetbal. Hoekkiescatering is ook al jaren bekend om de Indische maaltijden, in het Paviljoen is een Indisch buffet of diner aan tafel daarom zeer aan te bevelen, vertelt Frank. "Er zijn diverse evenementen bij ons, 27 mei Super Bingo, 18 juni Volendamseavond met Kees Plat bekend van tv programma The Voice Senior en zangeres Sonja."

"Onze contact gegevens zijn: Paviljoen Eldorado Witteweg 18a, 6586AD Plasmolen. 06 52603689; Paviljoeneldorado@outlook.com; www.paviljoen-eldorado-plasmolen.metro.rest. Enjoy the Taste!"