Afbeelding
Foto:

Maak kennis met de maaltijden en persoonlijke service van Food Connect

BERG & DAL - Genieten van een verse en lekkere maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Met de maaltijdservice Food Connect trakteert u uzelf op gemak en kiest u voor de luxe om het koken uit te besteden. U stelt zelf uw maaltijden samen, waarna onze bezorgers deze met veel plezier bij u aan huis bezorgen. Het eten hoeft dan alleen nog even in de magnetron en klaar is Kees. 

Food Connect is een maaltijdenservice waarbij u zelf de mogelijkheid hebt om uw maaltijden samen te stellen. Of u nou houdt van een lekkere pasta, een smakelijk stamppot of een maaltijdsoep, u bepaalt zelf wat er gegeten wordt. Want dat vinden we belangrijk. Daarnaast houden we graag rekening met uw persoonlijke eetwensen en hebben bijvoorbeeld ook speciale zoutarme, lactose beperkte, glutenvrije of gemalen en gesneden maaltijden op onze menukaart staan.

Bij Food Connect doen we namelijk graag een stapje meer. We bezorgen persoonlijk en brengen vanuit onze keuken graag een lach in uw dag. Aandacht voor eten draait namelijk ook om aandacht voor u. We staan voor u klaar. Niet alleen met heerlijke maaltijden, maar ook met een luisterend oor of een gezellig praatje. We hebben oprechte belangstelling. Vragen hoe het met u gaat.

Bent u benieuwd naar onze heerlijke maaltijden? Of wilt u kennismaken met de persoonlijke service van Food Connect? Bestel dan geheel vrijblijvend het proefpakket en ervaar het zelf. Bestellen kan via www.foodconnect.nl/proefpakket/, de klantenservice (0888 101010) of door het strookje uit deze krant in te vullen en op te sturen.