Beeld uit de kerkdienst van 8 mei 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 8 mei 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Activiteiten&kerkdiensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - De protestantse gemeente informeren een ieder graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten vanuit de Joriskerk van Heumen.

"Na de dienst is er koffiedrinken. De livestream blijft beschikbaar op www.pknheumen.nl. De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom!

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde."

Zondag 15 mei: Voorganger is ds. M. Glastra uit Malden (predikant in Huissen). De collecten zijn voor stichting Het Kruispunt en de Diaconie.

Zondag 22 mei: Voorganger is ds. D.J. Deunk uit Malden. De collecten zijn voor stichting Het Kruispunt en de Diaconie.

Activiteiten

Op zondag 22 mei na de kerkdienst is er een schaak en dam toernooi voor jong en oud, beginners en gevorderden. Graag je eigen schaak- of dambord meenemen.

Op dinsdag 24 mei is er om 20.00 uur een boekbespreking: De Belofte van Damon Galgut. Wilt u er bij zijn, neem dan contact op via predikant@pknheumen.nl

Op zaterdag 28 mei is er Samen Eten bij de Lierseweg 4 in Malden. Aanmelden kan bij Elly Jacobs (contactgegevens staan op www.pknheumen.nl).

Op dinsdag 31 mei is er een gemeenteavond waarop het nieuwe beleidsplan besproken wordt.

Collecte

U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.