Serenade Muziekvereniging bij jubilerende carnavalsvereniging. (foto: Erwin Janssen)
Serenade Muziekvereniging bij jubilerende carnavalsvereniging. (foto: Erwin Janssen) Foto: Erwin Janssen

Herdenkingsconcert 'Vergeet-mij-niet' in Middelaar

MIDDELAAR - Het idee voor een herdenkingsconcert ontstond toen de ergste coronadreiging voorbij leek te zijn. Een concert om aandacht te besteden aan al die dierbaren die waren overleden tijdens de pandemie en een groter afscheid hadden verdiend. 

Een concert met mooie, gedragen nummers, dan een lange pauze om elkaar eindelijk weer te ontmoeten om daarna af te sluiten met gezellige muziek om het leven te vieren. Het concert kreeg de naam 'Vergeet-mij-niet' en stond gepland voor 6 november 2021.

Maar corona vlamde weer op en de uitvoering moest afgelast worden. Nu het leven weer enigszins normaal is en de vergeet-mij-nietjes in bloei staan, is het de hoogste tijd voor het concert.

Muziekvereniging Middelaar gaat het uitvoeren op 21 mei in MFC De Koppel, Dorpsstraat 45 in Middelaar. Vóór de pauze praten Nina Janssen en Sjaak Hendriks de muziekstukken aan elkaar.

Na de pauze worden de jubilarissen gehuldigd en mag het orkest knallen. Aanvang is 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur en de toegang is gratis.