Mevrouw Lies Rutjes-Brugman met de oorkonde en bloemen. (foto: Bert Roodbeen)
Mevrouw Lies Rutjes-Brugman met de oorkonde en bloemen. (foto: Bert Roodbeen) Foto: Bert Roodbeen

KBO Ooij lid mevrouw
Lies Rutjes-Brugman 90 jaar

OOIJ - Zondag 15 mei werd KBO-lid mevrouw Lies Rutjes-Brugman 90 jaar. Normaal gaat het bestuur op de verjaardag bij de jarig op bezoek, dit maal kon dit niet omdat Lies een communiekant in de familie had, daar kon ze natuurlijk niet bij wegblijven. 

Zo bezocht vice-voorzitter Arnold Wulterken samen met de bestuursleden Annie Verriet en Bert Roodbeen haar een dag eerder bij de (bijna) jarige thuis in Leuth om haar met deze heugelijke mijlpaal te feliciteren. Ze werden hartelijk door Lies en haar dochters ontvangen. 

Arnold vertelde haar dat ze benoemde werd tot erelid van de KBO Ooij (Katholieke Belangen Organisatie 50+) en overhandigde haar de daarbij behorende oorkonde, een mooi boeket bloemen kreeg ze uit handen van Anny Verriet.

De dochters zorgden ervoor dat ze een lekker kopje koffie met een gebakje kregen. Regelmatig stopte er een auto voor de deur oom een boeket bloemen af te geven. Haar verjaardag zal een week later uitgebreider met familie en bekende gevierd worden in De Vriendenkring in Leuth.