Even bijkomen van de lunch in Lunteren.
Even bijkomen van de lunch in Lunteren. Foto: Jose van Geffen

KBO Beek op bezoek in Lunteren

Algemeen

BEEK - Donderdag 19 mei vertrokken de KBO-leden met een touringcar van vervoersbedrijf Leenders naar Lunteren. Een formidabele lunch stond klaar toen zij binnenstapten bij het lunchadres, smullen geblazen dus.

“Met een goed gevuld buikje staken wij de straat over naar ons reisdoel, het kunst en cultuurhistorie museum Lunteren, waar verschillende exposities waren ondergebracht, voor elk wat wils. Tegen half vijf reden we naar ons dineradres in Elst, ook hier was de keuze van en voor- hoofd- en nagerecht fenomenaal, de drankjes deden het bij het warme weer ook goed, ook dit keer weer een fijne belevenis. We waren wij na een geslaagde dag om 19.30 uur weer terug in Beek.”

De volgende activiteiten zijn: donderdag 9 juni, om 14.30 uur fotomiddag in de Brasserie, met René Hendriks; vrijdag 24 juni grote fietstocht met Anke Schraven, 10.00 uur tunneltje; en donderdag 7 juli in `t Spijker, om 14.30 uur ‘speciale zorgmiddag voor alle senioren’.

De dagtocht naar Helmond van donderdag 16 juni gaat niet door. Meer info bij KBO Beek doet meer voor haar leden, profiteer daar ook van en word lid voor twintig euro per kalender jaar, kom erbij en geniet ook mee Meer info: KBO Beek, 024 3226377.