Theo neemt de felbegeerde bokaal in ontvangst.
Theo neemt de felbegeerde bokaal in ontvangst. Foto: HSV de Zeelt

koning De Zeelt Millingen

Algemeen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Nu alle coronamaatregelen van de baan zijn gingen ze bij HSV De Zeelt weer als vanouds in de maand mei van start met de wedstrijden voor het Koningschap van de vereniging. De eerste wedstrijd werd gehouden op 7 mei in het meertje bij Beek. 

De winnaar van die dag was John van den Brink met acht vissen met een totaal gewicht van 9460 gram. Theo Brouwer en John Hock hadden samen een gedeelde tweede en derde plek ingenomen. Beiden hadden drie vissen met een totaal gewicht van 4460 gram. 

Op 21 mei met een bewolkte hemel ging de tweede wedstrijd van start. Theo Brouwer ging goed van start door in de eerste minuten meteen al zijn eerste vis binnen te halen en gedurende de wedstrijd het aantal wist uit te breiden naar drie vissen. John Hock wist er deze dag ook nog één te vangen. De rest van het deelnemersveld moest het deze dag zonder vis doen.
Na de wedstrijd was er de prijsuitreiking in Café zaal ’t Füske. Onder het genot van een kop soep en een broodje werden de punten bij elkaar opgeteld. Het was Theo Brouwer die er met de winst vandoor ging en was hiermee Koning van HSV de Zeelt.

De uitslag van de wedstrijd was als volgt; 1e Theo Brouwer, 2e Jan Hock ,3e John van den Brink en 4e Rainer Krosse.