Koor ApArt als winnaar van het Groesbeeks korenfestival.
Koor ApArt als winnaar van het Groesbeeks korenfestival. Foto:

Koor ApArt swingt met dirigent Paul Gregoor bij 'de Natte'

MILLIINGEN - Het weerbericht voor zondagochtend 5 juni laat nu al zien dat dat de zon in Millingen aan de Rijn muzikaal opkomt bij OEV1–de Natte.

Om in het 120 jarig jubileumjaar van de schutterij deze bijzondere dag stralend te laten starten verzorgt Koor ApArt om 11.00 uur op het Kastanjeplein de feestelijke aftrap van dit gezellige pleinfeest. Het gezellige popkoor laat bij dit optreden een aantal mooie en uiteraard fééstelijke nummers uit hun omvangrijke repertoire horen.

Welke precies houdt koor ApArt, voor het eerst hun nieuwe, energieke dirigent Paul Gregor nog (letterlijk) onder zijn muzikale hoed, maar is zeker de moeite waard om te komen beleven. Jazeker! beleven; want het muzikale geheel van koor, band, dirigent en presentatie zal uitnodigen tot luisteren, kijken, en prikkelen om te swingen en natuurlijk om héérlijk mee te zingen…

"Hoe kunt u uw zondag beter beginnen! Kortom, wij zijn er klaar voor en willen mét iedeeen, O.E.V.1 muzikaal feliciteren met dit indrukwekkende jubileum. Wij hopen er samen een echt feestje van te maken."