Sophie in concert!
Sophie in concert! Foto: gkwjansen

Vioolleerlingen in concert

Algemeen

UBBERGEN - Eindelijk, na een aantal moeilijke jaren door corona, kunnen de leerlingen van vioollesnijmegen zich eindelijk weer presenteren! Voor het eerst weer samen optreden en prachtige werken uitvoeren voor viool. 

“De inmiddels bekend geworden Oekrainse compositie ‘Melody’ zullen we met alle leerlingen samen uitvoeren in een bewerking van gkwjansen.”

Ook composities van Sarasate, Wieniawsky en Mendelssohn, echte grote viool werken staan op het programma. De jongere leerlingen spelen soms wat minder bekende stukken, maar ook zij zullen de bezoekers laten genieten van wat ze afgelopen jaar weer geleerd hebben!
Kinderen en volwassenen die eens willen kennismaken met de viool en wat leerlingen van diverse leeftijden er al op kunnen spelen, zijn van harte welkom!

Het concert is in het prachtige kerkje in Ubbergen op 19 juni aanvang 14:30 uur. De toegang is een vrijwillige bijdrage en in de pauze wordt de bezoekers door vioollesnijmegen  en de vioolleerlingen een drankje en gebaksels aangeboden.