Tesselschade, iets voor jou?

Algemeen

NIJMEGEN - In Nederland zijn er - ook in 2022 - vrouwen, die dolgraag zouden studeren, maar helaas niet over (voldoende) financiële middelen beschikken. Tesselschade, de oudste vrouwenvereniging van Nederlands, springt voor deze vrouwen in de bres, door ze (financieel) te ondersteunen in hun streven naar zelfstandigheid en economische onafhankelijkheid.

“Hiervoor gebruiken we onder andere de opbrengst van de prachtige, bijzondere, duurzaam (hand)gemaakte artikelen, die Tesselschade tijdens speciale verkoopdagen te koop aanbiedt.”

Het bestuur van Tesselschade Afdeling Nijmegen is op zoek naar nieuwe bestuursleden, om hun enthousiaste team te versterken. “We vergaderen twee of drie keer per jaar en organiseren enkele keren per jaar een verkoop.

Geïnteresseerd? En/of nieuwsgierig naar onze handgemaakte artikelen? Bezoek onze voorjaars-verkoop op zondag 12 juni in hotel Erica in Berg en Dal. Een mooie kans om ook kennis te maken met ons bestuur! Bekijk voor meer informatie Tesselschade.nl of stuur een e-mail naar nijmegen@tesselschade.nl.