Bratwurst  die veel grensgangers gemist  hebben. (foto: Joop Verstraaten)
Bratwurst die veel grensgangers gemist hebben. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Danny’s Bratwurst

op oude plek in Wyler

WYLER – De braadworstkraam in Wyler net over de grens is weer terug, nadat de vorige Bratwurstkraam in 2020 tot de grond toe afbrandde. 

De Bratwurstkraam was in de wijde omgeving bekend vooral onder Nederlanders die op weg waren naar Kranenburg om te tanken of boodschappen te doen in Kranenburg en even langs gingen om een Bratwurst te kopen.
Sinds de brand is de Bratwurst kraam niet meer teruggekomen. De 22-jarige Danny uit Milsbeek werkte bij Coolblue, maar dat was voor hem te zwaar werk: zware wasmachines bij de klanten naar binnen tillen en zelfs naar plekken op zolder.

Evenals Danny is zijn vader Jordan (47) een echte liefhebber van Duitse Bratwurst en ze hebben het besluit genomen om op de oude plek met een foodtruck 'Danny’s Bratwurst' te beginnen. Dat kon dankzij de toestemming van de eigenaar van de grond Theo Euwens op de oude plek. En nu staat Danny’s Bratwurst er vier dagen in de week op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11.30 uur. 

Naast de Bratwurst, Krakauer of friet is Danny ook te boeken voor feesten en partijen via 06 11170778. Ook kan men online bestellen; dannysbratwurst.nl.