Deze bloemen kom je tegen tijdens Ooijs Moois.
Deze bloemen kom je tegen tijdens Ooijs Moois. Foto: Mantelzorg

Zomeractiviteiten voor mantelzorgers in Berg en Dal

Algemeen

OOIJ - Op vrijdag 1 juli houdt mantelzorg Berg en Dal een uitstapje naar Ooijs Moois. Een heerlijke plek voor een rustmoment. Iets dat je als mantelzorger best even kan gebruiken.

Geniet op deze bijzondere plek van alles in de bloei, het fruit en de bloemen tijdens een rondleiding op het bedrijf. Je mag zelf wat plukken om mee naar huis te nemen. Ook het kopje koffie/thee ontbreekt niet.
Ooijs Moois is gevestigd aan de Leuthsestraat 3 in Ooij. Het programma begint om 14.00 uur en men is daar tot ongeveer 16.00 uur.

High tea

Op zaterdag 9 juli ben je als mantelzorger welkom voor een leuke bijeenkomt. Deze keer is dat geen zomerlunch maar hebben de vrijwilligers een high tea geregeld. Op een prachtige locatie in Berg en Dal kun je genieten van elkaars gezelschap en heerlijke hapjes. Je waant je als vanzelf op vakantie, en dat zo dichtbij. Degene voor wie jij zorgt kan mee. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Eventuele dieet wensen kun je ook doorgeven bij de aanmelding.

Deze bijeenkomst is in Hotel Val Monte in Berg en Dal aan de Oude Holleweg 5 in Berg en Dal. De high tea is van 14.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden

Meld je voor een, of beide activiteiten, een week vooraf aan via info@mantelzorgbergendal.nl of 085 0406066. Vermeld daarbij aan welke activiteit je mee wil doen. En geef daarbij je naam en telefoonnummer / email door. Meer informatie over Mantelzorg Berg en Dal staat op www.mantelzorgbergendal.nl.