Gehuldigde jubilarissen SV Heumen.
Gehuldigde jubilarissen SV Heumen. Foto: SV Heumen/Cindy

Geslaagd jubileumfeest SV Heumen

Algemeen

HEUMEN - Vrijdag 27 mei hield SV Heumen een jubileumfeest vanwege het 80-jarig bestaan van de vereniging. Hoewel dit jubileum al in 2021 bereikt werd, en er toen ook aandacht aan besteed is, kon er op dat moment geen feest plaatsvinden in verband met de coronamaatregelen. Afgelopen Hemelvaartsweekend was de feesttent op sportpark De Toppenberg daarom het decor voor het 80+1 feest van de vereniging.  

SV Heumen heeft de afgelopen twee jaar in verband met de coronamaatregelen de jubilarissen niet op traditionele wijze kunnen huldigen tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Bij aanvang van de feestavond werden daarom eerst alle voetbal- en korfbaljubilarissen van de afgelopen jaren alsnog in het zonnetje gezet. Ook was er aandacht voor de ereleden die reeds eerder zijn benoemd, maar nog niet waren gehuldigd.  

Het aantal jubilarissen per categorie: 25 jaar lid: 14, waarvan 4 niet aanwezig ; 40 jaar lid: 6, waarvan 2 niet aanwezig; 50 jaar lid: 3, waarvan 2 niet aanwezig; 60 jaar lid: 1; Ereleden: 3.

Na dit officiĆ«le gedeelte was het podium voor DJ Robert Pouwels. Zijn eerste klanken waren het startsein voor een gezellig feest met (oud-)leden, vrijwilligers, supporters en iedereen die SV Heumen een warm hart toedraagt. 

Overigens is de feesttent de komende weken nog volop in gebruik bij de diverse toernooien die SV Heumen organiseert. Te beginnen met het internationaal jeugdvoetbaltoernooi dat in het eerste weekend van juni, na een onderbreking van twee jaar, alweer voor de 39e keer plaatsvindt.