Het spandoek werd onthuld na de bekendmaking dat Achilles'29 weer terugkeert naar de Heikant.
Het spandoek werd onthuld na de bekendmaking dat Achilles'29 weer terugkeert naar de Heikant. Foto: Joop Verstraaten

‘Terug op de Heikant’ gevierd als een kampioenschap door Achilles’29-aanhang

Algemeen

GROESBEEK – Het Achilles’29 feest dat vrijdagavond werd gevierd in zaal De Comm aan de Pompweg in Groesbeek is uitgelopen op een waar kampioensfeest, nadat Pjotr van der Horst bekend maakte dat Achilles’ 29 weer terug gaat naar De Heikant. 

Het nieuws was al uitgelekt, maar de bevestiging van de voorzitter zette zaal De Comm op z’n kop. Volgens Pjotr voelt het net als je ver in blessure tijd een goal maakt, en daar waren de leden en sponsoren in totaal zo’n 150 aanwezigen het mee eens. 

“Wij hebben veel geduld gehad maar door het enthousiasme van sponsoren en leden hebben we het voor elkaar gekregen”, liet een zichtbaar blijde voorzitter weten. De leden hadden een spandoek gemaakt dat ze met enige trots presenteerden. 

Vervolgens werden er vijftien jubilarissen gehuldigd waaronder twee jubilarissen die de club liefst zeventig jaar trouw zijn gebleven: Gerard Wijers en Henk Verriet. Voor iedere jubilaris was er een woordje, bloemenmand en een oorkonde. Hierna barstte het Achilles’29-feest in volle hevigheid los in zaal De Comm aan de Pompweg in Groesbeek.