Drukte op Pleinfeest Millingen. (foto: Peter Hendriks)
Drukte op Pleinfeest Millingen. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Grandioos pinksterweekend voor schutterij OEV 1

MILLINGEN – Het jubileumweekend van de 120-jarige schutterij OEV-1 De Natte is zeer geslaagd geweest. Alle ingrediënten zorgden ervoor dat het een groot feest is geworden. 

Het begon al vrijdagavond met de Apr’s – Ski DJ’s van de Feigling Apr’s – Ski Party. Zij wisten in recordtempo de volle zaal helemaal op z’n kop te krijgen met hun drive-in-show. Op zaterdagavond werd dit feest herhaald door de live band Noah, die liefst vele tientallen populaire hits de zaal in strooide, en daarnaast ook nog oude rockklassiekers en de nodige meezingers.

Zondag eerste pinksterdag was er een perfect verzorgd ontbijt voor alle leden, dat wel was toevertrouwd aan Kees van der Velden. Popkoor Apart en fanfare Sint-Cecillia zorgden voor wat liederen en muziek, totdat Music on Demand het overnam en zorgde dat de stemming op het plein tot een hoogtepunt kwam. 

Uit voorzorg was een grote parachute opgehangen, maar een enkele regenbui kon de feestende massa niet deren. Ook waren er enkele schuttersleden die gingen fladderschieten, maar voor de honderden was feesten het belangrijkste. OEV -1 kan terug zien op een zeer geslaagd jubileumfeest.