Nieuws van stichting 2ehands-zorghulpmiddelen

DE HORST - De stichting 2ehands-zorghulpmiddelen verkoopt gebruikte maar nog goede hulpmiddelen voor een sterk gereduceerde prijs en haalt zo geld op voor het goede doel: fun voor gehandicapte kinderen. 

"We hebben weer veel verhandeld in 2021! We hebben rollators verkocht, maar ook toiletbeugels en -verhogers, (toilet-)rolstoelen, douchezitjes, -stoelen en -krukjes, diverse kindermateriaal waaronder een Panda- en een paardstoeltje, scootmobielen, tilliften, onderleggers, ad kussens, wandgrepen en nog veel meer.En dit weer mede dankzij u! Heel hartelijk dank daarvoor!

De opbrengst van 2021 werd verspreid over het voorjaar gedoneerd, en is gegaan naar: * Een mini-Framerunner (zie foto; nieuwe naam voor een Racerunner) voor atletiekvereniging Cifla in Nijmegen; opnieuw, wegens uitbreiding, steeds meer gehandicapte kinderen weten hun weg naar deze sport te vinden.
* Stichting CAP (Maartenskliniek en Winkelsteeg) voor hun zomer-dagkampen en verdere paarden-zaken.
* De Speelweek voor kinderen met een beperking, georganiseerd door GVO-de Klup.

We hebben nog heel veel prima artikelen staan! Te veel om op te noemen, bekijk daarom www.2ehands-zorghulpmiddelen.nl

Geef onze info door en laat mensen op de site kijken wat we hebben en ons bellen voor een afspraak. En natuurlijk willen we uw overtollige zorghulpmiddelen heel graag hebben! Zet ze op onze oprit, liefst achter het hek neer, of neem contact met ons op. We zijn altijd via de mail of telefonisch te benaderen. Met veel dank, medewerkers stichting 2ehands-zorghulpmiddelen."

Reestraat 5, Groesbeek (De Horst); info@2ehands-zorghulpmiddelen.nl; 06 42898537; www.2ehands-zorghulpmiddelen.nl.