Drukte tijdens de opening. (foto: Famile Hu)
Drukte tijdens de opening. (foto: Famile Hu) Foto: Famile Hu

Na Maastricht en Eindhoven

nu ook vestiging MöGe Tee in Nijmegen

NIJMEGEN – Het wereldbekende theeconcept ‘MöGe Tee' is onlangs de derde store in Nederland geopend en wel in Nijmegen. In Azië zijn deze unieke theesoorten als Cheese Tea en Bubble Tea niet meer weg te denken. In Nederland is deze hype ook flink aan het groeien. 

Momenteel heeft dit internationale en innovatieve theeconcept al meer dan 600 stores geopend in verschillende continenten zoals China, Japan, Maleisië, Dubai, Verenigde Staten, Australië en nu de derde vestiging in Nederland, in Nijmegen. 

MöGe Tee in Nijmegen wordt gerund door de 24 jarige onderneemster Emmy Hu uit Nijmegen. Op tweede pinksterdag opende MöGe Tee officieel haar deuren met een succesvolle grande opening, waar volop drankjes werden uitgedeeld, zodat iedereen kon genieten van het wereld bekende theeconcept.

MöGe Tee bereidt verschillende unieke theesoorten, die uitsluitend natuurlijke en gezonde producten bevatten. Van een Brown Sugar Milk Tea tot over de top Matcha Milk Tea, Cheese Strawberry, Mango Yakult Tea en Grapefruit Tea. De unieke kwaliteit thee met verse ingrediënten staat voorop bij MöGe Tee.
Op de dag van de opening in Nijmegen hebben honderden mensen in de rij gestaan om als eerste deze exclusieve thee te kunnen proeven. De Nijmeegse vestiging van MöGe Tee is gevestigd aan de Augustijnenstraat 40a in Nijmegen.