Beeld uit de livestream van 12 juni 2022
Beeld uit de livestream van 12 juni 2022 Foto: PKN Heumen

Kerkdiensten protestantse

Joriskerk Heumen

HEUMEN - De protestantse Joriskerk Heumen informeert een ieder graag over de zondagse kerkdiensten in de Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen.

Na de dienst is er koffiedrinken. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl. De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom! Bij de livestream worden de teksten van de liederen niet meer geprojecteerd. Wel kunt u in het Youtube-bijschrift of via de Terugkijken-pagina de Orde van Dienst downloaden.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 12 juni - Doopdienst. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor Stichting Vrolijkheid en de Diaconie. In deze viering wordt de doop bediend.

Zondag 19 juni - Schrift en Tafel.Voorganger is ds. D.F. Blom uit Cuijk. De collecten zijn voor Stichting Vrolijkheid en de Diaconie. In deze viering wordt het Avondmaal bediend. Iedereen is uitgenodigd om dit mee te vieren.

Activiteiten. Op 25 juni is er Samen Eten bij De Horst 1 in Malden. Opgeven kan bij Elly Jacobs. Zie voor meer informatie de website.

Collecte. U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

U kunt in contact komen met dominee Kroesbergen via predikant@pknheumen.nl.