Afbeelding
Foto:

Geslaagde volleybalfeesten in Millingen

MILLINGEN - Na twee toernooiloze jaren kunnen we terugkijken op een geslaagd volleybaltoernooi van Switch ’87. Zo fijn dat het toernooi weer als vanouds kon plaatsvinden! Het was heerlijk weer om te volleyballen, zonnetje maar niet té warm. En na de wedstrijden lekker samen op het terras, drankje erbij en op de achtergrond muziek van TJenses en op zondag van DJ René. Ook de feestavonden waren goed bezocht. 

Het was beide avonden gezellig druk. Op vrijdagavond dansen op de beat van DJ Nicky Lorenzo en zaterdag ging iedereen uit zijn dak met de welbekende band Anderkovver.
Het verloop van de inschrijvingen leek dit jaar niet zo hard te gaan als bij het toernooi van drie jaar geleden. Vanwege corona waren met name Duitse teams wat afwachtend om in te schrijven. Uiteindelijk hebben toch 132 teams zich ingeschreven. Op alle niveaus werd fanatiek gespeeld; aspiranten, recreanten en senioren 6x6 en 3x3. De mini’s waren dit jaar wel wat minder vertegenwoordigd, maar ook zij hebben op zaterdag mooie wedstrijden gespeeld.

Op zondagmiddag heeft de organisatie van het volleybaltoernooi (Stam) Ton van der Knijff in het zonnetje gezet. Als dank voor al zijn inspanningen jarenlang voor het volleybaltoernooi. Hij mocht een heuse oorkonde in ontvangst nemen en is benoemd tot ere-voorzitter van Stam. Mede dankzij alle vrijwilligers van Sportvereniging Switch '87 is dit toernooi zo goed verlopen.
Volgend jaar zal het volleybaltoernooi plaatsvinden in het weekend van 2 - 4 juni 2023. Voor meer info en foto's zie stamvolleybal.com.

Afbeelding