Harmonie Erica op De Bisselt, voor het nieuwe terras van 't-Zwaantje. (foto: D. Damoiseaux)
Harmonie Erica op De Bisselt, voor het nieuwe terras van 't-Zwaantje. (foto: D. Damoiseaux) Foto: D. Damoiseaux

Zomerconcert harmonie Erica als vanouds

MOOK - Eindelijk, na twee jaar mochten de muzikanten van Erica afgelopen zondag weer de instrumenten 'de berg' opslepen richting De Bisselt voor hun traditionele zomerconcert bij Herberg Restaurant ‘t-Zwaantje. Naast de gebruikelijke toevallige passanten die verrast werden door onze muziek mochten zij ook nu weer veel mensen uit de regio ontvangen. 

Helaas door de regen hebben ze wat moeten smokkelen met de aanvangstijd maar nadat de laatste bui overgetrokken was stond het orkest snel opgesteld. Het publiek werd verrast door het niveau van het (regio)opleidingsorkest onder leiding van Marieke van der Lee.
Dit optreden werd gevolgd door het harmonie-orkest onder leiding van Vincent van de Logt. Mede dankzij ondersteuning van enkele muzikanten uit de regio mag ook dit optreden weer als een succes gerekend worden. Na een rustige opbouw van het concert eindigde ze uiteindelijk onder andere via Michael Jackson, Supertramp tot hun uitsmijter: A Brand New Day (musical/film  the Wiz).

"Vanaf nu gaan aan de slag voor ons volgende concert dat op zondag 9 oktober ergens in Mook/Molenhoek/Middelaar uitgevoerd wordt. Ook daar zien wij u dan weer graag verschijnen. De smaak te pakken gekregen en wilt u uw oude muzikale hobby weer oppakken, kom eens langs op een vrijdag avond 20.00 uur in de grote zaal van het Môks Café in Mook. We spelen tot en met 15 juli, houden dan even vakantie en beginnen weer op 26 augustus. Meer informatie op www.harmonie-erica.nl."