Feestelijke zomerafsluitavond Muziekvereniging KNA

Algemeen

OVERASSELT - Kom luisteren naar de mooie klanken van klarinetensemble Mooi van Hout en Bigband 6611. Ze gaan samen repeteren op dinsdag 12 juli vanaf 20.00 uur (bij mooi weer) buiten bij het Verenigingsgebouw in Overasselt op de trappen (Willem Alexanderstraat 1). 

Het belooft een mooie open repetitie-avond te worden in de buitenlucht waarin ook de uitreiking van muziekdiploma’s (A, B, C en D) voor de jeugdige leden plaats vindt. Iedereen is welkom om te komen luisteren. 

Het klarinetensemble Mooi van Hout staat onder leiding van Wim Romeijn en bestaat uit achttien leden die allemaal klarinet spelen van basklarinet tot aan besklarinet. Mooi van Hout brengt een gevarieerd repertoire dat bestaat uit klassiek, jazz, pop en uiteraard Klezmer geschreven voor een klarinettenkoor.

Bigband 6611 bestaat uit veertien enthousiaste muzikanten (pianist, drummer, basgitarist, gitaar, alt-, tenor- en bassaxofonisten, trombone, trompet en dwarsfluit). Samen spelen ze een variatie aan pop, rock en jazz nummers allemaal in een ‘swing’jasje. Het orkest staat onder enthousiaste leiding van dirigent Pier Borkent.