Marleen Kedde en Frank de Water ontvingen voor hun bijzondere verdiensten de Gouden vos van Scouting Nederland.
Marleen Kedde en Frank de Water ontvingen voor hun bijzondere verdiensten de Gouden vos van Scouting Nederland. Foto: Petran Meertens

Uitreiking waarderingstekens voor bijzondere bijdragen Scouting Malden

Algemeen

MALDEN - Zaterdag 2 juli werden diverse vrijwilligers van Scouting Malden onderscheiden voor hun jarenlange bijdrage. Dat is bijzonder, want deze waarderingstekens - het zogenoemde Schouderklopje en de Gouden vos - zijn niet eenvoudig te verkrijgen: je moet door de leden van je groep voorgedragen worden om deze te ontvangen van Scouting Nederland.

Frank de Water en Marleen Kedde ontvingen de Gouden vos voor hun bijzondere verdiensten. Frank is ruim 29 jaar actief bij de scouting: na jaren als welpenleider is hij in 2002 bij Scouting Malden als groepsbegeleider gestart en de laatste negen jaar actief als voorzitter van het groepsbestuur. Marleen is inmiddels ruim dertien jaar betrokken als teamleider van de bevers, oudervertegenwoordiger en secretaris van het groepsbestuur. Daarnaast organiseren zij diverse activiteiten om de groep (financieel) te ondersteunen, zoals de Vaderdagactie en de jaarlijkse rommelmarkt, uiteraard samen met de rest van de groep.