Het opgeruimde bankje. (foto: Lieke Vullings)
Het opgeruimde bankje. (foto: Lieke Vullings) Foto: Lieke Vullings

Ingezonden brief

Overijverige opruimer of?

Onlangs is het bankje dat op Zandbaon bij het bosje van fam. Beijer stond door een poot gezakt. Helaas. Hout rot nu eenmaal.
De eigenaar van het bankje is “Bomen en Mensen” en de mensen daarachter. Bij hun verhuizing naar Groesbeek hebben velen een gift gegeven om dit bankje te kunnen plaatsen. Het is dus niet alleen van Bomen en Mensen maar iedereen die het idee gesteund heeft.

We werden op 20 juni op de hoogte gebracht dat het bankje omgevallen was en hebben al een nieuw bankje is besteld maar… iemand is er met het oude bankje vandoor gegaan. Dat doe je niet op je rug, er is kortom een auto met aanhangwagen of zo langs gereden om dit mee te nemen.

Misschien met de beste opruimbedoelingen, misschien met andere bedoelingen want de rest van het hout is natuurlijk goed. Bovendien vinden we het erg jammer dat daarmee ook het plaatje met de uitleg over de markante waterscheiding op de Zandboan verdwenen is.

Als rechtmatige eigenaar vraagt Bomen en Mensen het bankje daar terug te leggen, dan halen wij het daar op.  
Wij geloven graag in het goede van de mens en hopen dat het met dit bekendmaken ook zo blijft en dat het bankje terugkomt.

Lieke Vullings
Bomen en mensen
(info@bomenenmensen.nl)