Rustplaats gezocht in Malden

voor 4Daagse-lopers Make-A-Wish

MALDEN - Ruim dertig wandelaars lopen tijdens de komende Vierdaagse voor het goede doel: stichting Make-A-Wish. Deze stichting verzorgt de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen. 

Elke dag horen gemiddeld vier families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish vervult al dertig jaar hun allerliefste wens om hen kracht te geven. Welk bedrijf of particulier langs de route in Malden kan voor deze sponsorlopers van Make-A-Wish als een eenvoudige rustplaats fungeren. Voor een stoel (overdekt bij regen), een kop koffie, thee, of wat fris, een toilet en een bemoedigend woordje voor de laatste loodjes van de 4daagse! 

Geen paniek; ze komen niet allemaal tegelijk rusten. Belangstelling om zo een steentje bij te dragen aan het succes van deze sponsoractie? Dat zou heel fijn zijn! Stuur dan een mailtje naar wishwalk@makeawishnederland.org.

En loop je zelf de 4daagse maar nog niet voor een goed doel? Dan kan je je ook nog laten sponsoren om door je vrienden en bekenden en meelopen. Kijk voor meer informatie op www.wishwalk.nl.