Afbeelding

Jouw welbevinden

is haar passie

MALDEN – Haar passie is om mensen te helpen mentaal en fysiek gezond en veerkrachtig te zijn. Sinds enige tijd heeft Gaiane Abrahamian haar eigen stress en burn-out praktijk in Malden. Ze helpt je liever een burn-out te voorkomen, maar mocht je toch een burn-out hebben dan begeleidt ze je om daar definitief afscheid van te nemen. Daarvoor heeft ze een krachtige Hart-methode ontwikkeld.

In het kader van preventie verzorgt Gaiane gratis workshops. Zo is er op vrijdag 15 juli van 11:00 uur tot 13:00 uur een gratis workshop “Train je brein”. Op een interactieve wijze krijg je inzichten over hoe het brein werkt en ga je je eigen brein trainen.

Ook maak je kennis met een van de nieuwste uitvindingen die je mentale en fysieke vitaliteit meet. Met behulp van een EEG-methode weet je binnen vijf minuten hoe je er mentaal en fysiek voor staat.

Gaiane helpt ook organisaties om langdurige uitval door burn-out te voorkomen. Vooral nu bedrijven kampen met een personeelstekort is daar extra behoefte aan. Daar kan ze veel in betekenen met haar Preventie traject: bedrijven kunnen zo hun personeel behouden en kosten besparen.

Open inloop

Op donderdag 14 juli tussen 11:00 en 13:00 uur is er een Open inloop. Tijdens deze open inloop kun je kennismaken met Gaiane en haar praktijkruimte die zij passend bij de Hart-methode heeft ingericht.

Stress en burn-out praktijk 'Hart voor burn-out', Groesbeekseweg 4 Malden, bij de rotonde tegenover het winkelcentrum,
telefoon 06 19721772, website: www.hartvoorburnout.nl.