Beeld uit de kerkdienst van 3 juli 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 3 juli 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Kerkdiensten protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - De protestantse gemeente Heumen informeert een ieder graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de protestantse gemeente Heumen.

U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl. De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom! Bij de livestream worden de teksten van de liederen niet meer geprojecteerd, de orde van dienst vindt u op de website via terugkijken en in het Youtube-bijschrift.

Op dit moment wordt de toren van de kerk gerestaureerd. De kerk is toegankelijk via de ingang die u gewend bent.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 10 juli: Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor Het Tweede Huis Nederasselt en de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in of om de kerk.

Zondag 17 juli: Voorganger is dhr. P.L. Kranendonk uit Sambeek. De collecten zijn voor Het Tweede Huis Nederasselt en de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in of om de kerk.

Collecte

U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. Ten slotte kunt u in contact komen met dominee Kroesbergen via predikant@pknheumen.nl.