Geslaagd jeugdtoernooi bij De Treffers
Geslaagd jeugdtoernooi bij De Treffers Foto: De Treffers

Geslaagd jeugdkamp bij De Treffers

GROESBEEK – Afgelopen weekend vond het jeugdkamp van De Treffers eindelijk weer plaats na twee afgelaste edities in verband met de coronacrisis. Liefst 119 jeugdleden van 010 tot en met 014 jaar hebben dankzij de vele vrijwilligers en organisatie onder leiding van Stan Kamps, Max Thissen en Robin Langeveld een fantastisch weekend gehad.

Zaterdagmorgen begon het jeugdkamp met een spellen dag in teams van gemixte leeftijden. Er waren drie attracties van Axitraxi en daarnaast twee voetbalspellen. Na het eten van een frietje, was het in de avond tijd voor een fotospeurtocht in de Werktuigen buurt. De avond werd vervolgens afgesloten met een voetbaltoernooi.

Op zondag werd er gezellig samen ontbeten en tot slot kon er nog worden gestreden om de penaltybokaal. De winnaar bij 010 en 011 was Joris Peters, bij de leeftijd 012 en 013 won Luuk Verriet en Bart Willems was de beste bij de 014. Gezien het grote succes en enthousiasme wordt het volgend jaar weer een jeugdkamp bij De Treffers georganiseerd.