Bloei blauwe regen.
Bloei blauwe regen. Foto: Auke Huinink

Geslaagde Open Tuinendagen Overasselt en omgeving

Algemeen

OVERASSELT - Wat hebben de deelnemers, commissieleden en kijkers weer mogen genieten van één en velen twee mooie, gezellige Open Tuinendagen in zowel Overasselt als Nederasselt.

Ook dit jaar weer verrassende nieuwe tuinen met prachtige doorkijkjes naar het achterliggende landschap en knusse hoekjes die invulling geven aan het karakter van het huis. Zelfs een heuse ‘dierentuin’ met vogelsoorten van diverse exotische pluimage mochten we dit jaar verwelkomen, naast een aantal vaste tuinendagdeelnemers. Tuineigenaren en geïnteresseerden spraken over hun ervaringen en deelden kennis en tips met elkaar. Er was genoeg  gelegenheid inspiratie op te doen.

Het weer zat mee en het was dan ook heerlijk te voet naar de deelnemende tuinen te wandelen. Of op de fiets natuurlijk met de gebruikelijke fietsroute zodat van tuinen en omgeving optimaal kon worden genoten. We zijn dan ook dankbaar voor de sponsoren, te vinden op www.opentuinenoverasselt.nl, die het ons mogelijk hebben gemaakt er ook in 2022 weer een mooie editie van te maken.